TÁMOP- 4.2.2/B-10/1-2010-0005 - Sikeres pályázatot zárt a Főiskolánk

2013. május 30-án lezárult a „Magyarország megújul” szlogennel fémjelzett Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósult, TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0005 „A tehetséggondozás műhelyeinek (TDK és Szakkollégium) fejlesztése a Szolnoki Főiskolán” című projektünk, amelynek segítségével a főiskola Bethlen István Szakkollégiumát és a tudományos diákkörhöz kapcsolódó tevékenységeinket fejlesztettük.

A projekt keretében kutatócsoportok alakultak, amelyek eddigi kutatási eredményeiket hazai konferenciákon már sikeresen bemutatatták, neves előadók felkérésével beszélgetéseket, konferenciákat szerveztünk, a szakkollégisták számára képzéseket tartottunk, a tudományos diákköri dolgozatot írók számára biztosítottuk az intézményi és az országos tudományos diákköri konferenciákon való részvételt.

A pályázati projektet a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által akkreditált kiváló, regionális hatókörű tehetségpont-központ, a főiskola Hallgatói Szolgáltatások Központja koordinálta.

A pályázatról bővebb információk itt